MET Interieur en Licht

Ontwerpstudio

Het juiste licht op de juiste plek op het juiste moment

Eigenheid in je interieur door de verlichting compleet te maken. Voor elke situatie een perfecte licht oplossing!

Herken jij dit ook?

Je krijgt de ultieme kans om al je woon- of werk wensen uit te laten komen! Enthousiast over het nieuwbouw project waar je in bent gestapt of je gaat verhuizen naar een (bestaande) woning, je betrekt een nieuw bedrijfspand of je bent toe aan een nieuwe inrichting.

Nieuwe uitgangspunten vragen ook om andere verlichtingsoplossingen!

Al vóórdat je je plannen compleet hebt uitgedacht wordt je overspoeld met vragen voor de bouwvoorbereiding en uitvoering.

Waar heb je verlichting nodig?
Hoe verdeel je de verlichting?
Waar moeten de stroom- en lichtpunten aangelegd worden?
Welke lampen kies je?
Hoe moet de verlichting bediend worden?

Heb jij al nagedacht over de nieuwe indeling, inrichting én de verlichting? Mis je de inspiratie of kennis voor een goed lichtplan? Heb je moeite met de techniek en het kiezen van goede lampen? En wil je weten hoe je ervoor zorgt dat je voldoende licht én sfeer krijgt in het interieur?

Wil jij…?

Dat de inbouwverlichting al in de bouw of verbouwing wordt meegenomen?
Je niet wordt beperkt tot alleen opbouw oplossingen?
Je niet vanaf de bank in die wandlampen kijkt?
Je niet in je eigen schaduw je groente staat te snijden?
De kleuren laten stralen en materialen nog mooier maken?
Een spannender interieur?

Interieur kan niet zonder licht &
licht kan niet zonder interieur

Behind the light

Mette Droog – Interieurarchitect & lichtexpert

Hallo, mijn naam is Mette.

Interieurarchitect met licht als expertise, gék op ontdekken, hardlopen, mijn furry co-worker en mijn huis!

Zolang ik mij kan herinneren laat ik mij inspireren door mijn (gebouwde) omgeving. Gevoelig voor sfeer en nieuwsgierig naar wíe en wát zich daarin bewegen. Mijn gekozen opleiding aan de kunstacademie heeft mij de tools gebracht om zelf deze omgevingen te kunnen ‘vormgeven’.

Ik weet hóe belangrijk het is je thuis te voelen en de mogelijkheid om je eigenheid te kunnen laten zien. Dit is de reden dat ik zoveel mogelijk individuele woonwensen wil realiseren! (En dus niet alleen voor mijzelf.) Dit is voor iedereen belangrijk!

Ben jij er klaar voor om jouw interieur naar een volgend niveau brengen?

Ik bedenk voor jou in elke situatie een perfecte licht oplossing!

What people say

 • Het contact tussen Mette en mij kwam toevallig tot stand. Ik was bezig met de restauratie van een monumentaal pand waar ik tegen veel vragen opliep. Welke authentieke kleuren willen we behouden en hoe kunnen met minder tinten de sfeer van het huis behouden en toch ook lichter maken? En hoe maken we ons historisch pand ook in deze tijden prettig leefbaar? Hoe mixen we modern met historisch? Hoe belichten we onze ruimtes? Heel veel vragen komen dan langs, ook vaak vragen waar ik me nog niet ens bewust van was. Mette hielp in dit proces, stelde vragen eb kwam met ideen. Ik ben blij dat Mette op mijn pad is gekomen.
  Mette was in staat mee te denken zonder dwingend te zijn. Ze stelde zich op als een “meedenker” met een enorme praktische insteek. Hield de kosten van alle opties goed in de gaten. Wat een verademing!
  Wij zijn blij met t resultaat en vooral met de wijze waarop deze tot stand is gekomen.

  Josine
  renovatie grachtenpand
 • Ja natuurlijk dacht ik als eerste aan jou! Je levert goed doordacht werk en past je goed aan aan de situatie en huissfeer!

  Watte
  Badkamerontwerp (na interieurontwerp)

Licht is onmisbaar om interieur en
eigenheid zichtbaar te maken

Lichtontwerp

Offerte op maat ontvangen?

Direct een sparringpartner nodig of een compleet lichtadvies laten uitwerken? Of voor de aanschaf van armaturen, een schakel-en electraplan en begeleiding?

Vrijblijvende kennismaking!

Als je hier jouw gegevens invult, met een korte toelichting op jouw project, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt mij natuurlijk ook mailen, bellen of WhatsAppen!

06 – 22 72 46 88

post@mettedroog.com

  Online agenda

  Heb je lichtvragen of wil je overleggen en weten wat MET Interieur en licht voor je kan betekenen? Plan gelijk een afspraak in de online agenda. 

  Beveiligingscode:
  security code
  Vul beveiligingscode in:

  Afspraak inplannen