Woonhuis Pijnacker

Nieuwbouw

De vraag voor deze nieuwbouw woning was óf en hoe deze grote ruimte tóch gezellig zou kunnen worden. Ook was er de wens om een afscheiding te maken tussen de leefkeuken en woonkamer.
Voor dit jonge stel met twee kinderen heb ik meegekeken met de beslissingen voor de aanschaf van de keuken. En voor de hele begane grond heb ik een voorstel gedaan voor de indeling van de meubelen. Samen met een kleuren- en materialenplan laat ik zien dat het tóch warm en gezellig kan worden.
In het voorstel heb ik gedacht aan voldoende opbergruimte en speel- en tekenmogelijkheden voor de kinderen.

De leefkeuken en de woonkamer zijn optisch met elkaar verbonden door een lang wand-maatwerk-meubel. In de keuken is dit een bank bij de eettafel aaneengesloten aan een hoge kast met een bureau oplossing. In de woonkamer is er aansluitend ook een lage bank, sideboard. Ondanks de schuifdeuren, zullen de twee ruimtes als 1 geheel voelen.

Schetsontwerp

Moodboards

Copyright 2019 MET Interieur en Licht, All Right Reserved | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring