fbpx

Over.

Met Interieur en Licht - Mette Droog

Al 20 jaar houdt Mette zich bezig met interieurarchitectuur; het vormgeven van alle aspecten van de leef- of werkomgeving. Onafhankelijk, eerlijk en gedetailleerd advies staan bij haar hoog in het vaandel, zodat jouw individuele wensen waarheid zullen worden.

Achtergrond

Als erkend interieurarchitect en lichtontwerper heeft Mette ruime ervaring met advies en realisatie van interieurprojecten. Ze werkte bij verschillende high-end woonwinkels en lichtontwerpstudio’s. Díe kennis en expertise worden nu op geheel eigen wijze ingezet in haar eigen ontwerpstudio MET Interieur en Licht. Ze ontwerpt, adviseert en begeleidt in alle aspecten voor de vormgeving van de binnenruimtes en zij doet niets liever dan jou helpen om jouw woonwensen te realiseren.

Kun jij de hulp en expertise gebruiken bij het ruimtelijke ontwerp van jouw woon -werk of leefruimtes. En je wil samenwerken met een gedreven en creatieve interieurarchitect die doortastend is en goed luistert naar jouw wensen en daarmee jouw persoonlijkheid vertaalt in je nieuwe interieur?

Purpose

“Zolang ik mij kan herinneren laat ik mij inspireren door mijn (gebouwde) omgeving. Gevoelig voor sfeer en nieuwsgierig naar wíe en wát zich daarin bewegen. Ik weet hóe belangrijk het is om te kunnen leven en werken in een omgeving die past bij je persoonlijke smaak en levensstijl. Een omgeving waar je de mogelijkheid hebt om je eigenheid te kunnen laten zien en die je persoonlijke ontwikkeling bevordert. Een omgeving waar je helemaal op je gemak kunt zijn zodat je minder stress ervaart. Dit is de reden dat ik zoveel mogelijk individuele woonwensen wil realiseren! (En dus niet alleen voor mijzelf.) Dit is voor iedereen belangrijk!”

Ben je benieuwd naar wat MET Interieur en licht voor jou kan betekenen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op of plan direct een afspraak in.

 

“Zoveel mogelijk individuele woonwensen realiseren is mijn missie”

 

When I was just a little girl

Vroeger wilde ik piloot of psycholoog worden. Twee beroepen waarin een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ‘iets kunnen betekenen voor een ander’ centraal staan. Uiteindelijk ben ik interieurarchitectuur gaan studeren aan de kunstacademie. Een beroep waarin creativiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en analytisch vermogen nét zo belangrijk zijn.

Dat ik nu ondernemer ben, in interieur en licht, is omdat ‘zelfstandig en onafhankelijk zijn’ voor mij een voorwaarde is voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

“Interieur en licht kunnen niet zonder elkaar”

 

Get in touch!

Wil je meer informatie of wil je overleggen en weten wat Met Interieur en Licht voor je kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in of plan gelijk een afspraak in de online agenda. Je kunt mij natuurlijk ook eerst mailen, bellen of een WhatsApp sturen!

06 – 22 72 46 88

post@mettedroog.com

  Online agenda

  Plan gelijk je afspraak

  Beveiligingscode:
  security code
  Vul beveiligingscode in:

  Afspraak inplannen

  Wil je weten wat MET Interieur en licht dagelijks bezighoudt en inspireert?

  Volg ons dan ook op social media voor meer tips en ideeën voor het vormgeven van authentieke interieurs!